HOGGER ;D
WOOHOO! :D you found my blog. Here, you get a free peek into my life. Yes, it's FOC! :D
Q and A

1. The person who tagged me is?
Ans: Ming Hui Jie:D

2. Your relationship with her/him is?
Ans: She's my jie and I'm her mei

3. Your five impression of her/him is?
Ans: Sweet and Pretty:D

4. The most memorable thing she/he had for you?
Ans: Ummm..... I don't know

5. If she/he becomes your lover, you will?
Ans: So not going to happen.

6. If she/he becomes your lover, things she/he needs to improve on?
Ans: That is never going to happen, so... there's nothing she'll need to improve on.

7. If he/she become your enemy how?
Ans: I'll be crying.

8. What is it you want to tell her/him now?
Ans: Thanks for tagging me! ILY!!:D

9. Your overall impression on her/him now?
Ans: Same as in Q3.

10. How do you think people around you, will feel about you?
Ans: I can't read their minds.

11. The characters of yourself you love are?
Ans: I don't know about that.

12. For people who cares & likes you, say something to them.
Ans: ILY!:D

Choose 10 people to be tagged!
1. Ellie
2. Yi Ling
3. Wing Yu
4. Nikki
5. Joanna
6. Amelia
7. Alicia
8. Yan Bin
9. Vivien
10. Brenda Tham

13. Who's no.6 having a relationship with? (Amelia)
Ans: Not very sure leh...

14. If no.7 and no.10 are together, will it be a good thing? ( Alicia & Brenda Tham )
Ans: Of course not!!!!

15. What is no.2 studying about? (Yi Ling)
Ans: English, Math, Science, Chinese

16. When was the last time you had a chat with no.3?(Wing Yu)
Ans: Just on Prize giving day... (13 November)

17. What kind of music no.8 likes?(Yan Bin)
Ans: Chinese, I suppose...

18. Does no.1 have any siblings?(Ellie)
Ans: Yup. A younger brother.

.20. Will you woo no. 3?(Wing Yu)
Ans: Definitely no.

21. How about no.7?(Alicia)
Ans: Another definite no no.

22. Is no.4 single? (Nikki)
Ans: Uh... I don't think so... Not too sure anyways so don't take my word for it.

23. What is the surname of no.5?(Joanna)
Ans: Quak

24. What is the hobby of no. 10?(Brenda Tham)
Ans: Shopping!! haha. jkjk

25. Do no.5 & no.9 get along well?(Joanna & Brenda Tham)
Ans: Suppose so. They used to be in the same group in Science club.

26. Where does no.9 live?(Vivien)
Ans: I don't know. Ask Yi Ling:D

27. What colours does no.4 likes?(Nikki)
Ans:White, Black, Green, Purple , Pink

28. What is no.10 doing now?(Brenda Tham)
Ans: I seriously have no idea